След много коментари в пространството днес, Любен Дилов реши да хвърли

...
След много коментари в пространството днес, Любен Дилов реши да хвърли
Коментари Харесай

Любен Дилов с обръщение към туризма

След доста мнения в пространството през днешния ден, Любен Дилов реши да хвърли изясненост във Facebook по въпроса дали ще става министър или не:

Към туристическия отрасъл...

Скъпи на сърцете ми! Понеже срещнах няколко ужасени, а и други - напряко комични - реакции на опцията да стана министър на туризма, бързам да ви кажа няколко думи. Вероятността за това клони към нула, както към този момент сте разбрали. Но за късите ни предизборни срещи, лимитирани в допълнение от анти-Covid ограниченията, може би не стана ясно най-главното: моята концепция за това с какво би трябвало се занимава един министър на туризма.

Ако търсите министър, който да ви ръководи, то несъмнено аз не съм вашия човек!

 Може да бъде изображение с 1 човек и body of water

Скеторът и гилдиите би трябвало оптимално да се самоуправляват, а министърът да се занимава само с съгласуваност на рекламата в страната и на външните пазари.

Министърът не би трябвало да " ръководи " бранша, а да се " бие " всеки ден за пари с държавното управление, за законови промени с депутатите и за нови пазари с рекламата. Да предизвиква и търси благоприятни условия за секторна реклама най-много в чужбина.

Да се пробва да уголемява пазари. Нищо друго. Дори плочки на корема не би трябвало да има, както е видно от фотографията. Бъдете здрави и внимавайте кой какво ви дава обещание!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР